Stora Matbloggen

Hjärtligt välkommen till Kattesunds matblogg!

Vi är ett gäng på fem tjejer från Lund. Vi har tröttnat på att klaga på att vi är ohälsosamma och äter för dåligt. Det var helt enkelt läge att tag i våra liv och göra något – vi skall bli hälsosammare varelser som äter nyttig och god mat!

Food

Vår inriktning och approach handlar kort om att forma recept som kan lagas smidigt, snabbt och utan krångligheter. En avancerad matblogg kräver att du ska vara matkunnig och ha kockfärdigheter. Det behöver du absolut inte vara för att tillaga våra måltider. Vi har noggrannt valt ut en välkomponerad och sund receptmodell för frukost, lunch och middag.

Recepten har en gemensam nämnare, de är alla smakrika, hälsosamma och väldig enkla att laga!

Några av de avgörande faktorerna till att vi tröttnat på att äta ohälsosamt är:

  • Trötthet
  • Förstoppning
  • Depression
  • Dålig andedräkt
  • Sömnsvårigheter
  • Magvärk
  • Koncentrationssvårigheter

Listan kan göras ännu längre, men tid är också hälsa inte bara pengar.

Vi vill dela våra måltider med dig!

Vi förstod efter ett tag att vi inte kunde göra oss själva till offer. Det fanns inga ursäkter och vi började skrattade åt våra matvanor inför varandra. Vi förstod hur vilsna vi varit inom näringslära. Det kändes som att det var vår skyldighet att hjälpa oss själva äta bättre för att sedan hjälpa andra. Vi tror också att du som inte har tagit dig i kragen vet anledningen till varför du äter så onyttigt. Det svåra är att gå från tanke till handling.

Så när vi nu komponerar dessa måltider vet vi att vi hjälper oss själva, men även dig som sitter där och ute och grubblar över hur du ska kunna leva ett hälsorikare liv.

Det ska bli en fröjd att få dela med oss av våra kunskaper till dig i vår nya matblogg.

Varmt välkommen!